Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Polat'lar ölmez!

Polat Alemdar'ın Kurtlar Vadisi'nde üç hafta boyunca sırra kadem basmasının, Pana Film tarafından Necati Şaşmaz'a verilen bir 'düğün hediyesi' olduğunu, evlilik hazırlıkları ve balayı tatili nedeniyle sete gelemeyecek olan oyuncunun bir süreliğine kapüşonlu pelerin ve peçe ile kamufle edildiğini bu sütunlardan size duyurmuştuk.
Hatta geçen hafta Maskeli'nin Pusat çıkmasının 'feyk' olduğunu ve 'yemediğimizi' de yazmıştık. Nihayet bu haftaki, bölümün son karelerinde Maskeli'nin Polat olduğu anlaşıldı.
Kahramanımız, sevgilisi Savcı Leyla'ya kimliğini açıkladı. Bu arada Vadi'nin reyting birinciliğini haftada üç güne çıkartılıp perşembe günü de yayınlanan Yetenek Sizsiniz bile engelleyemedi.
Belli ki, seyirci bugüne kez defalarca suikasta uğrayan, onlarca kez yaralanan, bazukalı saldırılardan kurtulan Polat'ın 'en büyük yetenek' olduğuna karar vermiş!
Polat'ın Vadi'ye geri dönmesi ise sanal âlemde büyük yankı buldu.
İşte Polat Alemdar'la ilgili tweet'lerden bir demet:
Deniz Kocabey: "Polat Alemdar ölene, Messi gol atmaktan bıkana, Ronaldo frikik atmaktan vazgeçene dek seni seveceğim sevgilim."
Cemre Türkmen: "Polat Alemdar yine online oldu."
Emine Altunkap: "Yarın sabah Saba Tümer'in konuğu Polat Alemdar. Ölümsüzlüğün sırlarını paylaşacak."
Cemal Nuhoğlu: "Barcelona yenilmez, Polat Alemdar ölmez, bu düzen böyledir."
Merve Özkaya: "Polat Alemdar, Mario'yu bile tek geçti, ya adam ölümsüz beyler dağılın."
Ömer Genç: "83 kez vuruldum, 46 kez bıçaklandım, üç kez bazuka yedim, arabamda 62, ofisimde 38 kez bomba patladı, üç kez gömüldüm ve ölmedim.-Polat Alemdar"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA