Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Rekor kıran röportaj

Kanaltürk'ün Top Bizde programı ile TV 8'in Telegol'ü amansız bir reyting savaşı içindeler.
Gelin görün ki, futbolu eksen alan iki program da; lig ve kupa maçlarından görüntü yayınlayamıyor. Durum böyle olunca da iş, yorumcuların 'çenesine' ve program ekiplerinin 'fantezilerine' kalıyor.
Pazar gecesi dönüşümlü olarak iki programı birden izlemeye çalıştım.
Her ikisinde de ana konu Sneijder'in Galatasaray'a gelişiydi. Bülent Ülgen, elindeki tabletten izleyici tweet'lerini okuyordu. Bir izleyici şöyle yazmıştı: "Ben Sneijder ile aynı sitede oturuyorum. Şu anda eşyalarını toplayıp kargo şirketine teslim ediyor..."
Programın moderatörü sevgili Bülent bunu bir 'istihbarat' olarak değerlendirip reji de gelişmeyi 'son dakika' diye ekrana bindirince, yorumcu Bilgin Gökberk dakikalar boyunca bu 'son dakika' ile dalga geçip, durdu.
Telegol'de ise Serhat Ulueren, "Sneijder az sona stüdyomuzda olacak" deyince gözlerim faltaşı gibi açıldı.
Yılın spor gazeteciliği bombasını beklemeye koyuldum. Ama bir de ne göreyim?
Gökmen Özdenak, kartondan kesilmiş Sneijder maskesini takmış, onun yerine konuşuyor...
"Karım izin verirse gelirim, İstanbul çok güzel" filan diyor... (Haftaya Gökmen ve Ziya kaptanlardan karşılıklı bir Hacivat- Karagöz gösterisi gelir mi acaba?)
Tekrar Top Bizde'ye döndüm. Bülent Ülgen bu kez de Fenerbahçe'ye transferi söz konusu olan Belhanda'yla özel röportajın anonsunu yapıyor.
Muhabir Ufuk Kaan Karaca; Afrika Uluslar Kupası maçları için yurt dışında kampta bulunan futbolcuyu otel odasından telefonla aramış, en doğru bilgileri kendi ağzından öğrenmiş.
Muhabir Fransızca soruyor: "Kampta sakatlandığını duyduk. Durumun nasıl?"
Karşıda 'tık' yok.
İkinci soru: "Fenerbahçe'ye geliyor musun?"
Gelen yanıt: "Evet..."
Ve röportaj bitiyor. Bence Top Bizde ekibi bir an önce Guinnes Rekorlar Kitabı için başvurmalı.
Dünya üzerinde yayınlanmış en kısa televizyon röportajının sahipleri olarak...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA