Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Fazla mesaim var

Bugün ekranda 'fazla mesai' yapacağım.
Geçen hafta bu köşede anons ettiğim ama kupa maçları nedeniyle yayınlanamayan Medikal, -yine bir aksilik olmazsa- bugün saat 15.00'de a Haber'de olacak. (Kupa fikstürü aylar öncesinden belli olmasına rağmen, a Haber'in akışını son anda değiştirmesi tuhaf. Daha da tuhaf olanı, Medikal'i izlemek için ekran başında bekleyenlere bir alt yazı ile programın ertelendiğinin duyurulmaması...)
Medikal'de bir Alzheimer hastası yakını olarak tecrübelerimi aktardım. Bu hastalıkla mücadele edenlere faydalı olabileceğini düşünüyorum.
Ekran mesaim gece yarısına doğru bu kez bir canlı yayınla devam edecek. CNN Türk'te yayınlanan, Prof. Dr. Sevil Atasoy'un sunduğu Suç ve Delil programında son dönem dizilerinin vazgeçilmez konusu olan nefret ve intikam temalarına dilim döndüğünce bir televizyon yazarı olarak yorum getirmeye çalışacağım. Saat 23.00'de ekrana gelecek programın diğer konukları ise Prof. Dr. Özcan Köknel, İlhan Uçkan ve Vedat Oğuz olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA