Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yok Baha neler?

Bu hafta Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye üç küçük yarışmacı damgasını vurdu. Ailesi ile birlikte Türkiye'de yaşayan 9 yaşındaki akrobat Taisia Musabelov, herkesin ağzını bir karış açık bırakan enfes bir şov ortaya koydu. Ancak gösteri sırasındaki bir ayrıntı dikkatimi çekti.
Fon müziği olarak Muhteşem Yüzyıl'ın Fahir Atakoğlu ve arkadaşları tarafından hazırlanan tema müziği kullanıldı. Bunun için bir telif ödendiğini sanmıyorum.
Belki yetenekli Taisia'nın ihtiyacı yoktu ama yine de böylesine 'etkili' bir müzik, bana göre 'haksız rekabet' yarattı.
Hele şovun sonunda cariye kılığına giren annesiyle birlikte Taisia'nın Hülya Avşar'a bir sultan tacı hediye etmesiyle 'Muhteşem Yüzyıl etkisi' ikiye katlandı.
12 yaşındaki Elif Yaren Köse ise kimsenin kolay kolay cesaret edemeyeceği bir işe kalkıştı ve sahnede stand-up yaptı. Ağabeylerinin yazdığı metin biraz zayıf kaldığı, Elif de çok heyecanlandığı için yüzde 100'lük bir başarı ortaya çıkmadı belki ama ben Türkiye'nin, geleceği çok parlak bir kadın komedyen kazanma ihtimalini gördüm. Umarım bu ışık, yapımcıların, yönetmenlerin ve mizah yazarlarının da gözüne değmiştir
Ve 4 yaşındaki şirinlik muskası Baha Bayırlı...
Hülya Avşar dayanamayıp poposunu dişlerken ekran başında hepimizin ağzının suyu aktı, dişleri kamaştı...
Bu nasıl bir kulaktır?
Bu çocuk 4 yaşında bu soloları yapıyorsa, 34'ünde ne yapacak kim bilir!
Başta onu müziğe yönlendiren ailesine, bu sevimlilik abidesini karşımıza çıkartarak bir haftanın yorgunluğunu atmamızı sağlayan Acun'a ve bu çocuğa burs vererek, ülkemize eşsiz bir sanatçı yetiştirecek hayırseverlere şimdiden teşekkür ediyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA