Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dikkat et kardeşim!

Bu yazıyı yazmadan önce çok tereddüt ettim. "Konu Barış Akarsu olduğu için aşırı hassasiyet mi gösteriyorum yoksa?" diye sordum kendime. Sonunda düşüncelerimden iyice emin olduğuma kanaat getirip klavyenin başına geçtim.
O Ses Türkiye'de genç bir yarışmacı arkadaşımız var.
Adı Onur Uğuş.
Saçları, mimikleri, seçtiği şarkılar, okuma şekli, hatta mikrofonu tutuş biçimi bile rahmetli Barış Akarsu'ya benziyor.

ANTİPATİ YARATIYOR
'İnsan insana benzer' demişler. Onur'un Barış'a benzemesi 'doğal' nedenlerden kaynaklanıyor olabilir. Ama eğer 'kendini benzetmeye çalışıyorsa', işte buna itirazım var.
Onur Uğuş'u kayıtlardan da defalarca izledim, emin olmak için. Ne yalan söyleyeyim, içime bu konuda kurt düştü, uyarmak istedim. Onur'un sevdiği, hayranlık duyduğu için Barış Akarsu'ya benzemeye çalışmasını anlayışla karşılayabilirim. Ama zihinleri ve yürekleri rahatsız etme ihtimali olan bir 'olasılık' daha var.
Acaba bu genç kardeşimiz, -farkında olmadan- insanların Barış Akarsu'ya duyduğu sevgi ve özlemi kullanmaya çalışıyor olabilir mi?
İştezurnanın 'zırt' dediği yer burası... Sevgili Onur kardeşim, ekran başındakilere ve özellikle de Barış Akarsu'nun anısını yaşatmaya çalışanlara (BAG grubu gibi) antipatik görünecek bu ihtimali tamamen ortadan kaldırmak zorunda.
Bir an önce kendini Barış'tan ayrıştırmalı, kendi gibi olmalı. Aksi halde sempati beklentisi, ummadığı şekilde bir antipati salvosuna dönüşebilir. Bu da benden, genç kardeşime naçizane bir ağabey tavsiyesi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA