Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Nerede röportajları?

İnsanlar dizilerde izleyip beğendikleri oyuncuları daha yakından tanımak istiyorlar. Bunun da yolu gazete, dergi ve televizyon röportajlarından geçiyor. Ama bu konuda umutsuzluğa düşenler de var.
Filiz Ahmet hayranı olan okurumuz Yonca Karam gibi...
"Yüksel Bey merhaba, Filiz Ahmet ile ilgili yazılarınızdan kendisini tanıdığınız fikrine kapıldığım için soruma belki bir yanıt verebilirsiniz diye ümit ediyorum.
Muhteşem Yüzyıl'daki tüm oyuncuların çarşaf çarşaf röportajları çıkıyor fakat Filiz Ahmet (Nigar Kalfa) hiçbir yerde yok! Kişisel tercihidir dedim, sabırla bekledim.
Son dönemde yurt dışında o kadar çok röportajı yayınlandı ki, röportaja o kadar da karşı olmadığını gördüm.
Bizim gazete ve dergiler mi röportaj yapmıyor bu kızla? Yoksa hakkında çıkan birkaç yalan haber yüzünden bizimkilere kızdı da buradaki teklifleri mi kabul etmiyor?
Filiz Ahmet'in son birkaç aylık röportaj listesi şöyle:
Hırvatistan'da dergi kapağı ve röportajı, Bosna'da iki dergi kapağı ve iki röportajı, Sırbistan ve Makedonya'da röportajlar... Biz Türk hayranları olarak kırık dökük bir İngilizce ile bu röportajları takip edemiyoruz. Yani sizin anlayacağınız, fanları olarak çok mağduruz!
Türk medyasına röportaj vermiyorsa Filiz'e, bizim medya Filiz'e röportaj teklif etmiyorsa medyaya sesimizi duyurur musunuz acaba? Saygılar..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA