Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İki nesli büyüttü

20'nci yıldönümünü bu sütunlarda kutlamıştım.
25'inci yılını da kutlamak nasip oldu...
Neyin mi?
Türkiye'nin en uzun soluklu müzik programı Pop Saati'nin...
Sevgili dostum Erhan Konuk'un 1987 yılı Ekim ayında yayın hayatına Tele Pop adıyla başlayan ve 1989'da Pop Saati'ne dönüşen programı, dile kolay, tam 25 yaşına girdi.
Bir popüler müzik klibinin ekran ömrünün üç haftayı geçmediği, en iddialı dizi projelerinin bile iki bölümden sonra rafa kalktığı göz önünde bulundurulursa, Pop Saati ve Erhan'ın başarısı gerçekten de övgüye değer.

ALKIŞLAYALIM!
Şimdiye kadar binlerce video klibi Türk müzikseverlerle buluşturan Türkiye'nin ilk video klip programı Pop Saati, Türk video klip endüstrisine de ilham vererek bu konuda çalışan şarkıcıların, müzik gruplarının, yönetmenlerin ve sektör çalışanlarının estetik, teknik ve görsel anlamda etkilendikleri ve beslendikleri bir kaynak oldu ve kaynak olma özelliğini yıllarca sürdürdü.
900'e yaklaşan bölüm sayısıyla, 25 yıllık geçmişiyle Guinness Rekorlar Kitabı'nda yerini alması için sürekli öneride bulunduğum Pop Saati ile iki nesil büyüdü diyebiliriz.
Bu hafta perşembe gecesi 00.20'de TRT Müzik ekranları karşısına geçip Erhan Konuk'u alkışlamaya ne dersiniz?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA