Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Senden daha güzel

Ülkemizi yurt dışında başarıyla temsil eden Anadolu Efes basketbol takımı için yapılan enfes klibi izlediniz mi?
Eğer hâlâ haberiniz yoksa hemen arama motorlarına, video paylaşım sitelerine girip izleyin. Aksi halde hayatın güzelliklerinden birini ıskalamış olacaksınız. Zira ben gözlerim dolarak izledim.
Anadolu Efes takımının oyuncularını bir klasik müzik konserine davet etmişler. İçlerinde klasik müzikle arası hiç de iyi olmayanlar var.
Konser girişinde "Ne yapacağız burada iki saat?" filan diyenler bile bulunuyor. Gizli kameralarla kaydedilen konser başlıyor.
Bizim oyuncuların bazılarının sıkıntısı yüzlerinden okunuyor. Derken, şefin işaretiyle ikinci parçanın introsu, yani giriş bölümü çalınıyor. Şarkı başlarken seyircilerden biri ayağa kalkıp "Kimseyi görmedim ben..." diye bağırıyor. Ardından bir başkası, şarkının bir diğer mısraını okuyor: "Senden daha güzel..." Derken tüm salon ayağa kalkıp orkestra eşliğinde Duman grubunun o eşsiz şarkısını, oradaki oyunculara ithafen söylemeye başlıyor: "Kimseyi tanımadım ben, senden daha özel..."
Muazzam organizasyon, basketbolcuların şaşkın ve buğulu gözleri eşliğinde bayraklar ve flamaların da ortaya çıkmasıyla müthiş bir sevgi sağanağına dönüşüyor.
Bir seyircinin, bir takıma duyduğu tutkuyu dile getirmek için bundan daha 'özel' bir sürpriz tasarlanabilir mi?
Fikri kim bulduysa, aklına sağlık. Bir takımı desteklemeyi, karşı takıma küfür etmekten ibaret sayanlara umarım ders olur...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA