Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İki parende bir burgu

Ünlülere şarkı söylettik, dans ettirdik, buz pateni yaptırdık. Yetmedi, hayvan terbiyeciliği yaptırdık. Hatta ıssız adada aç bile bıraktık. Şimdi 'Ünlülere ne yaptırsak da reyting alsak?' diye düşünenler yeni bir yarışma formatı icat etti.
Çok yakında Show TV ekranlarında başlayacak 'Ben Burdan Atlarım' adlı yarışmada, şov dünyasının ünlü simalarını bu kez tramplenden havuza atlarken izleyeceğiz.
Yarışmacılar arasında şimdilik Asena, Sema Çelebi, Şener Üşümezsoy, Tuğba Özay, Verda Penso, Flash TV Ana Haber Spikeri Gökhan Taşkın ve Tolga Karel'in eşi Günay Musayeva'nın isimleri geçiyor.
Buz pateni yarışması, bu spora ilgiyi patlatmıştı. Dans yarışması sayesinde dans salonları dolup taşmıştı. Umarım bu yarışma da iki yarımadada yaşamasına rağmen sırtı sürekli suya dönük oturan Türk halkını denizle ve su sporlarıyla barıştırır.
Ancaaaak, tekerlek kırılmadan yol göstermeyi adet edindiğim için uyarımı baştan yapayım:
Bilindiği gibi omurilik felcinin en büyük sebeplerinden biri; bilinmeyen, tanınmayan sulara balıklama atlamaktır. Eminim bu yarışmayı izledikten sonra 'Ben bu tırsak ünlülerden daha iyi atlarım' diyen pek çok cengaver türeyip iskelelerden, kayalıklardan kendini suya bırakmaya kalkacaktır.
Lütfen bu yarışma; omurilik felcinin en büyük nedenini ortadan kaldırma konusunda bir 'kıyı feneri' işlevi üstlensin.
Yarışma sırasında uyarı ve bilgilendirmeler yapılsın. Hatta SMS gelirleri Omurilik Felçlileri Derneği'ne gitsin. Böylece 'iki parende bir burgu'dan, sadece 'iki perakende bir kurgu' türetmemiş oluruz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA