Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Son anda frene bastı

Canlı yayında sunucuların izleyici mesajlarını okuması her zaman risklidir. Şovmen Beyazıt Öztürk de son programında benzer bir duruma düşecekken, uyanık davranıp son anda frene bastı. Aksi halde RTÜK ile başı fena halde derde girecekti.
Ünlü şovmen, cuma gecesi Beyaz Show sırasında stüdyoda bulunan üniversite öğrencilerine birer kağıt dağıtıp pazar günü sınava girecek adaylara neler tavsiye ettiklerini yazmalarını istedi. Ardından da kağıtlara yazılı mesajları okumaya başladı.
Üniversiteliler,
okul hayatına başlayacak adaylara çok komik tavsiyelerde bulundular. Örneğin, "Makarnaları, su kaynadıktan sonra tencereye atın", "Çalışıp çabalayıp üniversiteye gireceksiniz, onca sınavı vereceksiniz, sıralarda dirsek çürüteceksiniz; sonra işe başladığınızda bir de bakacaksınız ki patronunuz ilkokul mezunu", "Boşuna ümitlenmeyin, kantindeki kızların hepsi Kezban" gibi esprili mesajlar okundu.
Bir başka mesajı okurken ise Beyaz büyük tehlike atlattı:
"Sınavda sakın kaydırma yapmayın, yoksa size... (Duruma uyandı) Ya bu cız'mış, devamını okumayalım. Zaten anladınız siz onun ne olduğunu..."
Vallahi verilmiş sadakası varmış!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA