Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Deniz yıldızı

Ünlü 'suya atılan deniz yıldızı' hikayesini yeniden anlatacak değilim. Ama önceki gün Serap'la Yeni Bir Umut programını izlerken aklıma bir kez daha o hikaye geldi. Bir tek kızın fuhuştan kurtarılması, olayın geneli için ne kadar önem arz eder bilmem ama, o kızın ve ailesinin hayatında çok şey değişti.

İÇİNE DOĞDU
Serap Güner, FOX'ta gençlerin fuhuş batağından kurtarılması için çarpıcı yayınlarla onlarca kamu spotunun beceremediğini gerçekleştiriyor.
Önceki gün de sahilde kurumaya yüz tutan bir deniz yıldızını denize fırlatarak hayatını kurtardı.
Nurcan evinden kaçmış ve fuhuş batağına sürüklenmişti. Serap ve ekibi dedektif gibi iz sürüp kızın bir arkadaşına ulaştılar. Büşra, canlı yayına bağlanıp "Nurcan'ın benim yanımda olduğunu ispatlayın, ne isterseniz yapacağım. Ama ispatlayamazsanız" şeklinde beylik laflar etti ama Serap'ı ikna edemedi. Deneyimli sunucu, içindeki sesi dinleyip emniyet güçlerini seferber etti.
Sonunda Nurcan, tıpkı Serap'ın tahmin ettiği gibi Bursa'da Büşra'nın yanında bulundu ve ailesine teslim edildi.
Müge Anlı, Serap Güner ve diğerleri... Televizyon sahilinin deniz yıldızı toplayıcıları... Onlar başaracak, biz yazacağız. Ta ki, tüm deniz yıldızları suyla buluşuna dek..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA