Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Önder rüşdünü ispat etti

Önder Açıkbaş'ın TV 8 ekranlarında sunduğu ÖTV adlı komedi şovunu yazmakta temkinli davrandım; hemen kaleme sarılmak istemedim. Çünkü son yıllarda benzer şovlar iyi başlıyor ama daha sona 'yaratıcılık kabızlığına' uğrayıp kendini tekrar ediyor ve nihayetinde ekrandan silinip gidiyordu.
Ama gördüm ki, Önder'in programı her hafta biraz daha istim tutuyor. Bu nedenle daha fazla beklemeye gerek duymadım.

'PROKAN' TİPİ MÜTHİŞ
Önder, bir komedyenin ihtiyacı olan hemen her şeye sahip görünüyor. Adeta sesiyle resim yapıyor. Sesini her kalıba sokabiliyor, değiştirebiliyor, dönüştürebiliyor. Özelikle ağız ve şiveleri çok başarılı uyguluyor. Üstelik belli ki, kalemi de kuvvetli. Yazıp oynayabiliyor. Ayrıca müzik yeteneği de var. Özellikle 'Prokan' adıyla ürettiği 'Gurbetçi Şarkıcı' tipini canlandırırken harikalar yaratıyor. Prokan'ın özgün şarkıları bugüne kadar nasıl oldu da gerçek pop listelerine giremedi, şaşırıyorum.
Bence İsmail YK'nın tahtı sallanıyor gibi!

'SEDAT KILÖR'
Önder'in ünlü gurme Vedat Milör'ü tiye aldığı 'Sedat Kılör' tiplemesi de bir harika. Bu hafta Maslak'ta yol kenarında harikalar yaratan nohut-pilavcıyı bize 'Taylandlı pilav ustası' diye yutturmaya çalışması müthişti. 'Bugün Ne Geysem?' bölümündeki Hakan Akkaya taklidine de bayıldım.
Uzun süre Okan Bayülgen'in co-pilot koltuğunda oturan Önder Açıkbaş, bence rüştünü ispat etti. Artık adam akıllı bir gece şovunu pekala tek başına götürebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA