Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Aşırı konukseverlik

Köşemizin lojistik destek subaylarından okurumuz Fatoş Fatoş, yabancı oyuncuların ülkemizde haddinden fazla değer gördüğünden yakınıyor:
"Geçen cuma Beyaz Show'da bisküvi reklamıyla ünlü olan ve Yağmurdan Kaçarken dizisinin başrolünü üstlenen Carlos Martin vardı.
Gelelim benim kızdığım konuya: Hep bunu sorguluyorum Yüksel Bey, neden bizim kendi oyuncularımız, tiyatro sanatçılarımız, dizi filmlerde oynamak isteyen kaç tane değerli sanatçımız varken ve onlar iş beklerken; biz yabancı oyunculara kucak açıyoruz? Neden? Nedir bizim bu yabancı hayranlığımız?
Bizler yabancı oyuncular için tüm imkanlarımızı seferber edip bütün kapıları sonuna kadar açarken, bizim oyuncularımızın, şarkıcılarımızın neden yurt dışında hiç sesi duyulmuyor?
Aklıma çok az örnek geliyor.
Saadet Işıl Aksoy'un Penelope Cruz ile oynadığı film ve Mahsun Kırmızıgül'ün ABD'de çektiği New York'ta Beş Minare filmi gibi... Mesela, Hülya Avşar çok güzel bir kadın oyuncu benim gözümde. Hollywood starı Sharon Stone'dan neyi eksik? Bence fazlası var. Victoria's Secret melekleri arasında bizim mankenlerimiz Çağla Şikel, Güzide Duran, Tuğba Özay, Deniz Pulaş da olabilirdi mesela.
Biz ilk önce kendi sanatçılarımıza kucak açalım, onları sevelim, bağrımıza basalım. Yakında yabancılar istila edecek güzel ülkemizi. Tamam, misafirperver olabiliriz ama kendi sanatçılarımızın ekmeklerine taş koyacak, koyduracak kadar değili, olmamalıyız. Eminim güzel ülkemde benim gibi düşünen çok insanımız vardır..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA