Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kameralar kör olmuş

İntikam dizisinde bizim Yağmur (Beren Saat) planını uygularken, sürekli teknolojiden yardım alıyor. Özellikle de ele geçirdiği dijital kayıtlar ona büyük bir güç veriyor. Her nedense Yağmur'un düşmanları, onun işini kolaylaştırmak için en gizli bilgileri bile kaydedip arşivlerinde saklamışlar. Sanki bir gün Yağmur'a lazım olacağını öngörmüşler!
Gelin görün ki, görsel teknolojinin boşlukları da hep Yağmur ve dostlarına yardımcı oluyor.
Örneğin; Yağmur, görüntüleri ele geçirmek için Seçkin'in muhteşem evine elini kolunu sallayarak giriyor. Ne güvenlik görevlisi var, ne de bir güvenlik kamerası...
Barış ve Cemre de okula girip sınav kağıtlarını değiştirirken ortalıkta hiçbir güvenlik kamerası bulunmuyor. Artık mahalle bakkallarında bile güvenlik kameraları varken, dizideki muhteşem villalarda, sitelerde, üniversite kampüslerinde bir tek kameranın kayıt yapmaması bana bir hayli saçma geliyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA