Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Centilmenler kazanır

SURVIVOR'da Duygu ile Bozok arasındaki gerilim, yarışmanın en fazla reyting getiren bölümlerinden biri olacağa benziyor.
Bunu fark eden seyircinin, Duygu'yu koruma altına alacağını hissediyorum.
Duygu'yu Bozok'a karşı güçlendiren bir başka gelişme ise bu hafta yaşandı.
Bozok, sinirlerini bozan Duygu'yu 'yemek vermeyerek' cezalandırmaya çalıştı.
Tamam, Duygu'ya karşı psikolojik mücadele vermek kolay değil. Çünkü gerçekten de insanın sinirlerini bir anda harap edebiliyor. (Bkz: Mustafa neredeyse deli gömleği giyecek) Ama "Bu balıkları ben yakaladım, sana vermiyorum. Sen dün yemiştin, bugün yemeyeceksin" tavrı, ne kadar haklı olursa olsun Bozok'a puan kaybettirir.
Çünkü Türk halkı refleks olarak daima güçsüzün, ezilenin, gözyaşı dökenin yanındadır. Unutmayın ki, Çanakkale Savaşı'nda kısıtlı kumanyasını Anzak askeriyle bölüşen bir ırkın ahfadıyız.
Bozok, yanlış strateji ile programın potansiyel oy deposu genç kızları kendine küstürürken, Doğukan Manço ise 'tek hareketle' kızların gönlünü fethetmeyi başardı. Ünlüler adasında bulunan hanımların kıyafetlerini değiştirirken zorlandıklarını fark eden Doğukan, hemen onlara bir soyunma kabini inşa etti.
Ama Doğukan'ın bunu oy potansiyelini artırmak için değil, içinden geldiği için yaptığına inanıyorum.
Çünkü centilmenlik, incelik ve zarafet onun 'genlerinde' var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA