Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Seda rekor kırar

İlk maçı kaçırmıştım ama rövanşa yetiştim. Hangi maça mı? Seda Sayan ile Esra Erol'un program ekipleri arasında oynanan müthiş futbol derbisine...
İlk maçı Seda Sayan'ın takımı 8-2 kaybedince; bizim Sultan iddia olarak ortaya konulan iki akülü tekerlekli sandalyeyi bağışlamıştı.
Maçı kaybettiği için üzgündü ama işin sonu 'hayırlı' bittiği için de memnundu. Ama rövanşa prestijini kurtarmak için daha iyi hazırlanmış, bir dönem Tepecikspor'da profesyonel olarak forma giyen Alişan'ı takıma transfer etmiş, galibiyet primi olarak da adam başı 250'şer dolar vâdetmişti ama yine olmadı. Çünkü karşılarında üç yıldır sürekli bir arada oynayan, 'oturmuş' bir ekip bulunuyordu.
İkinci maç da 7-3'lük skorla Esra Erol'un takımının lehine sonuçlandı.

ALİ ÖZBİR FARKI
Bence maçın iki yıldızı vardı: Biri, Esra Erol'un bu maç için Kağıthanespor'dan transfer ettiği genç kaleci, (adını ne yazık ki öğrenemedim) diğeri de Esra'nın eşi Ali Özbir...
Alişan ise bende büyük hayal kırıklığı yarattı. Maç boyunca eli belinde dolaşıp durdu. Bari Seda yerine Esra'nın takımında oynasaydı da, aradığı kısmeti bulsaydı!
İkinci maçta da mağlup olup iki akülü tekerlekli sandalye daha bağışlayan sevgili Seda Sayan ise bu gidişle Ebru Gündeş ve eşine ait olan 'sandalye bağışlama rekorunu' kıracağa benziyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA