Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gönül şikesi mi?

Okurumuz Tolga Savaş, geçen hafta Survivor'daki dokunulmazlık oyununda Gönüllüler takımının neden en güçlü üyeleri Ümit Karan ve Cengiz Coşkun'dan mahrum bir kadroyla mücadele ettiğini sorgulayanlardan:
"Yüksel Bey; Yetenek Sizsiniz hariç, Acun'un yaptığı bütün işleri takip ediyorum Takip etmemin sebeplerinden biri de Acun'u seviyor olmam. Bana çok samimi ve dürüst geliyor ama son Survivor'da biraz hakkaniyet çizgisini bozdu. Gönüllüler zaten spor salonundan toplanmış gibi atletik ve güçlü adamlar. Ünlüler'e göre yaşları da çok genç. (Bozok hariç) Ünlüler'de en genç duran Dağhan bile 36 yaşında. Buna rağmen Ünlüler çok başarılı bir Survivor çıkarıyorlar ve Gönüllüler tek tek eleniyordu ki Acun girdi araya. Oyunlar, Gönüllüler'in başarılı olduğu tarza döndü. O da yetmedi; Acun, Ünlüler'in en iyi oyuncularını oyundan kesti. Bu haftaki eleme oyununda Ümit Karan ve Cengiz Coşkun oynamadı. Ümit Karan'ın, Duygu'ya söylediği söz de şuydu: 'İstediğin oldu; senin istediğin takımı kurdular...'
Duygu'nun cevabı da 'Evet, sizin oynamamanız bizim işimize gelir' oldu. Peki şimdi nerede kaldı Acun'un hakkaniyeti?"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA