Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Duygu'sal nedenler!

Survıvor'da bu hafta Bozok ile Duygu'nun arasındaki gerilim az daha kavgaya neden olacaktı.
Duygu takım arkadaşı Bozok'a "Allah senin karına sabır versin, nasıl katlanıyor sana" deyince, çileden çıkan Bozok, elindeki bir bardak suyu Duygu'nun yüzüne fırlattı.
İşin ilginç tarafı ise o sırada 9-6 geride olan Gönüllüler takımının, bu kavga ile motive olup(!) mücadeleden 10'a 9 galip ayrılarak, dokunulmazlık oyununu kazanmasıydı.
Duygu'yu ilk haftadan itibaren dikkatle ve hayretle takip ediyorum. Ortada dişe dokunur sebepler yokken bile son derece agresif ve kışkırtıcı bir tavır takınıyor ama son olayla birlikte kafamda bir ampul yandı.
Öyle ya, ben yapımcı olsam, çekeceğim ilk dizide kötü kadın karakteri için başkasını düşünmezdim. Duygu adadaki performansıyla(!) dizilerdeki en sevimsiz kadın karakterleri bile geride bıraktı. Acaba Duygu'nun yaptıkları, tamamen 'Duygu'sal nedenlerden' kaynaklanıyor olmasın?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA