Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Muhteşem fasıl ne zaman?

Eskiden televizyonun sanatı öldürdüğü ileri sürülürdü. Televizyon çıkınca, sinema ve tiyatronun öldüğü savunulurdu ama daha sonra düşünce değişti. Televizyona dizi hazırlayan yapım şirketleri, aynı zamanda sinema filmi yapıp sektöre can verdi.
İnsanlar dizide tanıyıp sevdikleri aktörün tiyatro oyununu görmek için sahnelere akın etti.
Şimdi sıra geldi müziğe...
İlk hamleyi Seksenler ekibi yaptı.
Dizinin yetenekli oyuncuları, 80'lerin hit şarkılarını yorumladıkları albümle hem hava bastılar, hem tiraj aldılar. Sırada Leyla ile Mecnun ekibi var. Dizi ekibinden oluşan Leyla the Band, şimdilerde ilk konserini verecek olmanın heyecanını yaşıyor.
Yönetmen Onur Ünlü, oyuncular Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Sarp Aydınoğlu, Fırat İksirvi ve Sarper Aksoy'dan kurulu grup; eğlenceli ve içinde büyük sürprizler barındıran repertuvarı ile 21 Mayıs'ta Jolly Joker İstanbul sahnesinde hayranlarını bekleyecek.
Şimdi Muhteşem Yüzyıl oyuncularından bir fasıl albümü bekliyorum. Pargalı'nın kemanla açılış taksimini müteakip, Kanuni'den bir hüzzam şarkı iyi gitmez mi yani?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA