Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Oyuncu mu kalmadı?

Memleketteki mevcut oyuncu sayısı, dizilere yetmiyor mu acaba?
Bu soruyu geçen hafta pek çok okurumuz sordu.
Zira hem Arka Sokaklar'da, hem de Kurtlar Vadisi: Pusu'da 'mükerrer oyuncu' şanssızlığı yaşandı.
İlk mektup, sadece 'Selçuk' adıyla yazan okurumuzdan:
"Merhaba Yüksel Bey. uzun zamandır sizin yazılarınızı takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. Benim dikkatimi çeken birçok devamlılık hatasını sizin köşenizde okumak mümkün. Arka Sokaklar dizisinin hafta içi yayınlanan tekrar bölümünde (sanırım 252'nci bölüm) Hüsnü Çoban'ın evini izleyen bir genç vardı.
O an Hüsnü Komiser'in yakaladığı hırsız olduğunu anladım. Hani kuaför çıraklığı yaparken müşterilerin ev anahtarlarını kopyalayıp gece yarısı hırsızlık yapan genç var ya, işte o.
Ben intikam alıp evi gerçekten soymaya kalkacağını düşünürken, birden Hüsnü Çoban'ın gerçek babası olduğunu iddia etmesin mi? Aslında bu şekilde oynayançok kişi var Arka Sokaklar dizisinde... Bunları görünce insanın aklına 'Cast ajanslarında oyuncu kalmadı mı acaba?' sorusu geliyor.
Kurtlar Vadisi: Pusu, figüranlara kar maskesi takarak sorunu çözdü ama Arka Sokaklar ekibi oyuncu seçerken bence daha dikkatli olmalı."

SORUN ÇÖZÜLDÜ MÜ?
Kurtlar Vadisi: Pusu gerçekten de kar maskesi ile sorunu çözdü mü? Gökhan Görmüş adlı okurumuza göre sorun henüz çözülmüş değil:
"Merhaba Yüksel Bey, yazılarınızı uzunca bir süredir takip ediyorum ve severek okuyorum. Köşenize belki katkısı olur ümidiyle Kurtlar Vadisi: Pusu'nun son bölümünde gözüme çarpan bir ayrıntıyı sizinle paylaşmak istiyorum:
Poyraz'ın adamı Aras'ın kızkardeşi bundan seneler önce Güllü Ruslar'ın pususunda bacağından vurulduğunda hastaneye gelen eskort kız. Aynı zamanda Pala'ya otelde pusu kurulurken bu kızımız da yardım etmişti.
Türkiye'de oyuncu mu kalmadı da aynı kişileri oynatıyorlar?"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA