Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hayko'ya dikkat!

Daha önce 'anlatıcı' olarak rol aldığı Acayip Hikayeler dizisi sırasında yazmıştım; Hayko Cepkin en az müzisyenliği kadar sıkı bir oyuncu... Beyaz Show'da, sevgili Beyazıt Öztürk'ün yine büyük bir yaratıcılık ve ustalıkla çektiği özel skeci izleyince; bundan iyice emin oldum.
Skeç bu ya; karanlıkta görenlerin korktuğu, konserlerinde attığı çığlıklarla hepimizin tüylerini diken diken eden Hayko Cepkin, uslanmaya karar vermiş. Bir Türk sanat müziği topluluğunda korist olarak göreve başlamış.
'Efendim'siz konuşmayan, kırılıp, dökülen, gözlerini kırpıştıra kırpıştıra konuşan bir İstanbul beyefendisi olup çıkmış... Hayko bu kadar 'kontr' bir karakteri canlandırırken bile hiç zorluk çekmedi. O kısacık skeç sırasında; yapımcıların, yönetmenlerin gözüne kıyı feneri gibi çaktı. Hayko'yu izlerken, "Keşke elimde sıkı bir gerilimkomedi senaryosu bulunan bir yapımcı olsam" diye geçirdim.
Bu arada Beyaz, iki sezondur programı için hazırladığı özel konuk skeçlerini bir DVD'de toplayıp satışa çıkarsa; Cem Yılmaz kadar ses getirir. (Eyvah, bu önerimle korsancıları tetiklemiş olmayayım şimdi!)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA