Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dileği gerçek olur mu?

Hıdrellez dileği seremonisi geçen hafta boyunca pek çok dizide işlendi. Ama içlerinde en ilginci ve sosyal medyada en fazla ses getireni; Kuzey Güney dizisinde Gülten Hanım'ın tuttuğu dilekti.
Cemre'den saklayarak 'evlilik' dileği tutan Gülten Hanım; kızının ısrarları üzerine, tuttuğu dileği açıklamak zorunda kaldı.
Ünlü aktör George Clooney ile kendi fotoğrafını bir araya getirerek evlilik dileyen Gülten Hanım, Cemre'nin sorduğu "Neden böyle bir şey yapmaya gerek duydun anne?" sorusunu şöyle yanıtladı:
"Yıllarca çöp adam çizip koydum gül ağacının dibine, ne oldu? Hüsük'ten başka eteğime dolanan olmadı. Kendimi garantiye alayım dedim bu sefer!"
Gülten Hanım'ın George Clooney dileği gerçek olur mu bilmem ama onu canlandıran Zerrin Tekindor'un bu yıl kariyeri için tuttuğu dilek gerçek oldu. Tekindor; Antalya Televizyon Ödülleri'nde En İyi Drama Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü hakkıyla aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA