Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sıradaki Asteriks mi?

Bülent Ersoy, Popstar için seçtiği kostümüyle bu hafta da adından söz ettirmeyi başardı.
Geçen hafta Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün katkılarıyla(!) hazırlanan kostümünün ardından bu hafta Tanju Babacan imzalı bir Kleopatra kıyafeti giydi.
Program boyunca bir 'fresk' gibi duran Diva, makyajını da Kleopatra filmindeki Liz Taylor'ın fotoğrafına bakarak kendi yapmıştı.
Özellikle mikrofon büyüklüğündeki yüzüğü son derece ilginçti.
Karıştırıp arada bir yüzüğüne konuşmasını bekledim ama yapmadı.
Ersoy; Kleopatra filmlerinin 50'nci yıldönümünün kutlandığını, bu nedenle Kleopatra olarak ekranda görünmek istediğini söyledi.
Benim en sevdiğim Kleopatra filmi, 'Kleopatra ve Asteriks'tir. İster misiniz haftaya da Diva'yı Asteriks kostümüyle görelim?
Bu arada geçen hafta övgüler düzdüğüm Popstar yarışmacılarının bu haftaki hali içler acısıydı. İstisnasız hepsi kötü okudu.
Osmantan Erkır da durumu fark etmiş olmalı ki, bu hafta eleme yapmaktan vazgeçti. Aksi halde, hepsinin elenmesi gerekecek ve finale kimse kalmayacaktı(!)
10'dan aşağı puan almayan çocuklar fazla mı havaya girdi ne?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA