Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Tişörtlü destek

Gezi Parkı olaylarının ekrana yansıması da çeşitli şekillerde gerçekleşti.
Cuma akşamı Beyaz Show'u izlemek için ekran karşısına geçenler, Merhamet dizisinin tekrarıyla karşılaştılar.
Kanal D de lütfedip ekranın altından yazıyla bile olsa hiçbir açıklama yapmayınca, insanları bir meraktır aldı. Daha sonra Beyaz Show için stüdyoya gelen üniversite öğrencilerinin Taksim'deki göstericilere destek vermeye gittikleri, ünlü konukların ve Beyaz'ın da program yapmaktan vazgeçtikleri öğrenildi.
Bu arada haber kanallarının bazıları belgesel, bazıları ise yemek programı yayınladı. İlginç ekran protestolarından biri de cumartesi gecesi Star'daki 3+1 programının sunucularından geldi.
Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Okan Koç, üzerlerine giydikleri tişörtle eylemcilere destek verdi. Tişörtte, Taksim olaylarında polis gazı yiyen kırmızı elbiseli kadını sembolize eden bir grafik vardı. Eser Yenenler daha sonra programı izlemek için gelen turist kızlara birer gaz maskesi hediye ederek, İstanbul'da rahat dolaşmalarını sağladı!
Ancak aynı Star TV, güzellik yarışması yayınlamaktan vazgeçemedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA