Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gezi magazini

Pazar günü izlediğim Star Life adlı magazin programından başlıklar:
"Hangi ünlü, boylu boyunca yatarak destek verdi? Hangi ünlü ta ABD'den eyleme katıldı? Şevval Sam, Gezi Parkı'nda tutuklandığı yolundaki iddialara ne yanıt verdi? Nez, sol elini kaldırıp yumruk yaparak nasıl eyleme destek verdi?
Dünya güzelimiz Azra Akın elinde bir pet şişe ile yürüyerek Gezi Parkı eylemine destek verirken yanında yeni sevgilisi vardı. Sermiyan Midyat sevgilisiyle birlikte katıldığı Gezi Parkı eylemi için neler söyledi? Yüzü maskeli olarak Gezi Parkı'na inip eylemcilerin arasında dolaşan Tarkan'ı kimse tanımadı. Gece vakti gittiği Gezi Parkı'nda boy gösteren Kenan İmirzalıoğlu toplumsal olaylara ne kadar duyarlı olduğunu gösterdi. Berna Laçin ve Gonca Vuslateri biber gazına boğulmalarına karşın gaz maskesi takmadılar."
Görünen o ki, bu yıl magazin muhabirleri bar önlerinde, Bodrum ve Çeşme'nin sahillerinde değil, Gezi Parkı'nda yatıp kalkacaklar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA