Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kıvanç'ın türküsü

KIVANÇ Tatlıtuğ, yine aldı sazı eline ve gönülleri fethetti. Kuzey Güney'in yakışıklı oyuncusu, bu kez de Karadeniz türküsü "Ben seni sevduğumi" ile ekranlarda arz-ı endam eyledi.
Kim ne derse desin, bu adama her şey yakışıyor.
Klibi dün sabah Kanaltürk'ün 2. Sayfa programında kritik eden Arto, "Siz kadınlar Kıvanç manyağı olmuşsunuz.
Adamın sesi aslında boru gibi. Ama onun klibi girince hepiniz rujlarınızı yemeye başlıyorsunuz" şeklinde sert bir yorum yaptı.
Kıvanç'ın sesinin ham olduğunu, işlenmesi gerektiğini ben de kabul ediyorum. Ama Kıvanç türkülerini o kadar içten, o kadar sahici okuyor ki; dinlerken kadınların dalıp gitmesi çok normal. Kıvanç'ı eleştiren sevgili Arto dostumun da öyle 4 oktavlık sesi olduğu çok söylenemez. O da muhteşem sahnesi ile yıllardır işi götürmüyor mu? Demek ki iyi okumak için sadece iyi ses yetmiyor. Gerçek olan şu ki; Kıvanç gelen teklifleri geri çevirmeyip de tutup bir türkü albümü yapsa, kızlar geceden müzik marketlerin önünde yatar vallahi.
Son not: Eminim, yazları kumsalda yakılan ateş başında kızları tavlamak için gitar çalan yakışıklılar, şimdilerde gitarlarını bağlama ile değiştirmek üzere müzik aleti satan dükkanlara hücum ediyordur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA