Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Malzeme tedarik sistemi

DAHA ilk bölümden 'Tamamdır' notu verdiğim Doksanlar dizisi, ikinci bölümüyle reyting listelerinin zirvesine oturdu. Dizi aynı zamanda Twitter Türkiye ve dünya TT (Trend Topic) listesinde de yer alarak; gecenin, hakkında en çok konuşulan televizyon programı oldu.
Birol Güven'in yeteneği, öngörüsü ve Türk halkını yakından tanıması bu köşeden sürekli övgü alır. Güven bir kez daha bu övgülerin haksız olmadığını kanıtladı.
Senaryosuna 90'lı yıllardan malzeme toplamak için dizi boyunca ekranın köşesine öyle bir tabela konusu açtı ki, senaryo ekibine adeta lojistik destek yağdı. #Doksanlar- Demek konusuna Twitter'da gelen yorumlar şöyleydi:
Mehmet Efe Bulut #doksanlardemek Power Rangers demekkkkkk!
Volkan Tüfekçi: #doksanlardemek Taso, Parlament Sinema Kulübü, Bizimkiler, Kaygısızlar, Sıdıka, VHS video izlemek, banttan müzik dinlemek demek...
S.ÖZ'kök: #doksanlardemek Sokakta misket, evde atari, misafirlikte utangaçlık, dışarıda annenin elinden tutmak demek.
goktenbacakli: #doksanlardemek Alf demek :)
Dilek Özdoğan: #doksanlardemek Uslu bir çocuk olursam, belki Şirinler'i görürüm demek. Capri sun! Leblebi tozuyla 'Pempe':) demek. Gece saklambaç oynamak demek.
Burak Tunçel: #doksanlardemek Sabah olsun da bir an önce atari oynayayım demek.
Hunispor: #doksanlardemek '2000 yılına girince ne olacak acaba?' diye yapılan geyikler demek..
Şebnem Kündem: #doksanlardemek Tarabya'da Cengiz Kurtoğlu şarkısını söylerken, sahilde banklarda oturup onu dinlemek demek, hayallere dalmak demek.
Ozan Gözcü: Sinek ilaçlama arabalarının peşinden amaçsızca koşmaktı #DoksanlarDemek
Bu yorumların ardından "Peki benim için 90'lar ne demek?" diye düşündüm... Bir televizyon yazarı olarak aklıma önce Magic Box, Kanal 6, HBB, Teleon ve ille de Cine5'te Tutti Frutti geldi!


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA