Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Artık daha yumuşak

İvana Sert, yeni sezonda Bugün Ne Giysem? jürisinde yer almayacakmış.
Bence büyük kayıp. Zira yarışma adeta onunla özdeşleşmişti. Hakan Akkaya'nın dominantlığı ve sevimli kaprisleri, Uğurkan Erez'in inceden laf çarpmaları da önemliydi ama izleyen herkes öncelikle İvana'nın ağzının içine bakıyordu.
İvana Sert'in gidişiyle korkarım yarışma iyice yumuşayacak. (Vallahi bu son cümlede Önder Açıkbaş'ın ÖTV programındaki 'Bugün ne Geysem?' parodisine herhangi bir atıf yok. Ben İvana'nın sert yorumlarını arayacağımızı vurgulamak istiyorum.)

GÖMLEK DAR!
İvana'nın ayrılma kararını ise kendi adına doğru bir tercih olarak değerlendiriyorum. Zira kameraların çok sevdiği, dansıyla ve sesiyle de giderek 'show girl' kıvamına erişen İvana'ya artık bu gömlek dar gelmeye başlamıştı.
Onu yeni sezonda çok daha fazla ses getirecek ve yeteneklerini daha fazla gösterebileceği bir projenin içinde görürseniz, şaşırmayın.
Çağla Şıkel'in de önümüzdeki sezon Alişan'la birlikte program yapacak olması nedeniyle programın iyice eksilen 'görselliği' ise; yeni jüri üyesi, Galatasaraylı Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau ile doldurulmaya çalışılacak. Bakalım tam İvana'nın Türkçe'sini çözmeye çalışmışken, Bugün Ne Giysem'in yeni jüri üyesi Yolanthe Yenge'yi nasıl anlayacağız...
Meryem Uzerli, Wilma Elles, İvana Sert, Serdar Ortaç'ın sözlüsü, Sneijder'in karısı derken; ekran Türkçe özürlüleriyle doldu.
Eskiden 'çatır çatır' konuşanlar sunucu, oyuncu ve jüri üyesi olurdu, şimdi ilk şart; Türkçe'yi 'çat pat' konuşabilmek!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA