Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Şahan'e tepki

Şahan Gökbakar; geçtiğimiz hafta yayınladığı Recep İvedik filminde 'çakal' ve 'dinguk' kelimelerini bip'leyerek sansürleyen FOX yönetimini Twitter'da yerden yere vurdu.
Gökbakar, takipçilerine "Çakal da sansürlenir mi laaa? Boşverin izlemeyin" diye seslendi. Ardından "Dinguk kelimesini sansürleyen zihniyete soruyorum: Bu ne anlama geliyor da sansürlediniz? Cevap; bir anlamı yok. Çünkü o an k.çımdan uydurdum. Fox da tilki demek. Çakalı sansürlüyorsan, kanalın adını da sansürle gardaaşş" diye yazdı.
Recep İvedik, argonun bolca kullanıldığı 'sert' bir komedi. Bunu bile bile alıp prime time kuşağında yayınlarsan, elini bip düğmesinden çekemezsin tabii. Hem bu filmi yayınlama cesaretini(!) göstermek, hem de her tarafını bip'lemek bana göre bir Recep İvedik'lik...
Şahan'ın
tepkisini haklı buluyorum.
Hele hele anlamı olmayan bir kelimenin (dinguk) 'Neme lazım' mantığıyla bip'lenmesi; Şahan'ın bile hayal gücünü zorlayacak kadar gülünç.
Şahan'ın Fox-Tilki-Çakal üçlemesiyle verdiği yanıt ise 'Şahan'e' bir zeka kıvraklığı.
Tebrikler gardaşşş...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA