Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Eksik ödeme

Star'ın yeni yarışması Yap Bakalım da sonunda izleyici ile buluştu. Format, çokça Şanslı Masa'yı andırıyor. Yine sokaktan tesadüfen çevrilen birine '5 bin lira kazanmak ister misiniz?' diye soruluyor. 'Kurban', daha sonra kulaklıktan kendisine emredilenleri yaptığı oranda para sahibi oluyor.
Ancak özellikle şarküteri faslında durum iyice kritik bir hale büründü.
Yarışmacı kadına "O beyaz peynir kalıbını, arkandaki müşterinin ağzına zorla tık" ya da "Elindeki yoğurdu, şu yeşil tişörtlü müşterinin yüzüne sür" denildi. Yarışmacı da 5 bin lira kazanmak uğruna denilenleri yaptı ve paraya ulaştı.
Yarışmacı kazandı kazanmasına da, diğer 'kurbanlara' ne oldu peki?
Beni asıl ilgilendiren o yeşil tişörtlü adamın, bir kase yoğurdu yüzüne yedikten sonra ne yaptığı...
Ondan sonrası her nedense(!) ekrana gelmedi. Bence asıl tazminatın o günahsız müşterilere ödenmesi lazım. Hiç tanımadıkları bir kadının elleri kirli mi olduğu bilinmeden ağızlarına peynir-zeytin tıkması nasıl kabul edilebilir ki?
Kalp ya da tansiyon hastası olan var, tiklisi var, hijyen takıntısı olan var, o haliyle ekranda görünmek istemeyen var, var da var... Bence eksik ödeme yapılıyor. Bir 5 bin lira da o şarküteri dükkanında 'işkenceye maruz kalan günahsızlara' ödenmeli.
Bu arada benim aklım hâlâ o yeşil tişörtlü adamcağızda... Hani diyorum, kolaysa bana da Yap Bakalım?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA