Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dizi manyağı olacağız

Şu anda dizi piyasasında hummalı bir faaliyet yaşanıyor.
Yeni yapımları Eylül'de başlayacak sezona yetiştirmek için herkes dişini tırnağına takmış, çalışıyor.
Peki yeni sezonda neler izleyeceğiz?
Hepsini sayıp dökmek için bu sayfa gibi birkaç taneye ihtiyaç var.
En iyisi ben 'gözüme takılanları' sıralayayım.
Belki izleme programınızı şimdiden yapmanıza yardımcı olur.
Bu sezon yine pek çok dönem dizisi izleyeceğiz.
Fox'ta başlayacak olan Peyami Safa'nın romanı Fatih-Harbiye de bunlardan biri. Dizide, çocukluk aşkı Şinasi ile zengin çocuğu Macit arasında kalan Neriman'ın aşk çıkmazına tanıklık edeceğiz.
Kanal D'nin iddialı dizilerinden biri de A.Ş.K. olacak.
Hazal Kaya, Kaan Urgancıoğlu ve Hakan Kurtaş'ın başrolde olacağı dizi; yine bir aşk üçgenini konu alıyor.

RÜYA TAKIMI GİBİ
Yeni sezonun bana göre en ilginç konusuna sahip dizisi ise Fox'un Görüş Günü Kadınları olacak.
Eşleri hapse girmiş dört kadının hayatta kalma mücadelesini anlatan dizide; Şenay Gürler, Nesrin Cavadzade, Yıldız Çağrı Atiksoy, Semra Dinçer, İlhan Şeşen, Sinan Tuzcu ve Kemal Uçar'dan oluşan adeta bir 'rüya takımı' oyuncu olarak görev alıyor.
Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun'un başrolünü üstleneceği atv'nin yeni dizisi Allah Muhafaza da çok merak ettiğim yeni yapımlardan biri.
Fox'un yayına süreceği, Yunus Günçe ve Hakan Yalnızoğlu'nun rol alacağı, dövüş sahneleri ile iddialı Rakun da aynı tür dizileri izlemekten sıkılanlara alternatif oluşturabilir.
Bu arada Fox'un Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümleri ve atv'den transfer ettiği Benim İçin Üzülme ile yeni sezona fırtına gibi gireceği de aşikar.
Reşat Nuri Güntekin'in ünlü romanı Çalıkuşu'nun Kanal D'ye yeniden dizi olarak çekileceği ve başrolünde Burak Özçivit'in rol alacağı konuşuluyordu ama akıbeti henüz belli değil.
Kanal D'nin yeni projeleri arasında Aslıhan Gürbüz'ün başrolünü üstleneceği Satılık Aşk da var. Öyle bir Geçer Zaman ki'nin Soner'i Mete Horozoğlu ise aynı kanalda Sırlar adlı bir polisiyenin başrolüne soyunuyor. Horozoğlu'nun partneri ise Aslı Enver olacak.
Star ise ünlü Soprano dizisinin yerli versiyonunda; Uğur Yücel, Binnur Kaya, Caner Cindoruk ve Gökçe Bahadır ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Star'ın bir başka dizisi ise Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya'nın başrolünü paylaşacağı, O.C. dizisinden uyarlama Medcezir olacak.

TRT'NİN ATAKLARI
Adnan Menderes, Berrin Menderes ve Ayhan Aydan arasında gelişen olayları konu edinen Ben Onu Çok Sevdim dizisinin akıbeti ise henüz belli olmadı.
İlk başta atv ekranına geleceği söylenen dizi, daha sonra rotasını TRT'ye çevirmişti.
Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, İdil Fırat, Birce Akalay ve Şemsi İnkaya'nın yer alacağı dizinin TRT ile imza aşamasına geldiği konuşuluyor.
TRT 1'in bir başka iddialı dizisi ise Buğra Gülsoy ile Funda Eryiğit'in başrollerini paylaşacağı Eski Hikaye olacak. Diyeceğim o ki, yazın kıymetini bilin. Havalar soğumaya yüz tuttu mu, yine 'dizi manyağı' olacağız!




Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA