Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

atv Şen Şakrak

PEŞİN peşin söyleyeyim: Bülent Şakrak çok iyi oyuncu... Bir komedi oyuncusu, yeri geldiğinde başka hiçbir şeye ihtiyaç duymadan prodüksiyonu tek başına sırtlayabilmeli.
Bülent Şakrak, atv'nin yeni yapımı Neyin Eksik'te işte bunu yapıyor. Acayip bir oyunculuk ışığı var ve izlemeye başladıktan sonra gözünüzü ondan alamıyorsunuz.
Neyin Eksik'i sonuna kadar keyifle izlememe rağmen 'ne programı olduğuna' bir türlü karar veremedim. Dizi desen dizi değil, sit-com desen ı-ıh, komedi şov olarak nitelenecek bir yapısı da yok. 'Gag' türüne yakın bir yapısı var ama tam olarak o da değil. İleride programın içine halktan gelen amatör videolar da eklenecek. İşte, o zaman ortaya tam bir aşure çıkacak. Ama ne yalan söyleyeyim; ben bu aşureyi iştahla yerim.
Neden?
Çünkü ekran klişelerinden çok sıkıldım ve 'farklı' duran şeyleri özledim. Üstelik Neyin Eksik'in komedi dili de; Leyla ile Mecnun ve İşler Güçler'e pek yakın duruyor.
Yani sokaktaki genci kısa sürede yakalayıp içine çekecek bir hali var.
İşin beni cezbeden yönü ise şov dünyasının kirli çamaşırlarının komedi ile çitilenmesi...
Yolları açık olsun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA