Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ömer örnek olmalı

TRT 1'in yaz dizisi Beni Böyle Sev, bu köşeye sıkça konu olmaya başladı. Dizinin, izleyeni hemen içine alıveren sıcacık bir aurası var. Okurumuz Zeynep Kurter ise dizinin başrol karakteri Ömer'in tüm aşıklara örnek olması umudunu taşıyor:
"Merhaba Yüksel Bey... Geç fark ettiğim, TRT 1'de yayınlanan Beni Böyle Sev; bence günümüzün en umut veren dizisi. Her ne kadar istenmeyen gelin olayı günümüzün gerçeği ise de; her şeyiyle seven ve sonuna kadar aşkına sahip çıkan Ömer karakteri günümüz gençleriyle alakasız.
Ama yine de dizi, gönlümüze taht kurmayı başarıyor.
Ayrıca Orhan Gencebay'ın kıymetini bu dizi sayesinde bir kez daha anlamış bulunmaktayız. Özellikle Ayşem'in, Ömer ile ayrı dünyaların insanları olduklarını düşünenlere inat, denize karşı öyle bir serzenişi vardı ki (Orhan Gencebay'ın Benim Dünyam şarkısıyla); gerçekten inanılmazdı.
Düşünün, gerçek isimlerini bile söyleyemiyorum oyuncuların; öyle inandım gerçek olduklarına.
Son olarak şunu söylemek isterim: Keşke herkes aşkına gerçekten böyle sahip çıksa, bu bir akım haline gelse... Sanki benim aşk adına yapamadıklarımı; bu dizide onlar, benim yerime yapıyor ve aşk nasıl bozulup bozulup tamir edilir öğretiyorlar. Özetle; her şeye rağmen aşka inananların izlemesi gereken bir dizi olmuş. Bireysellikten uzak bir dünya diliyorum herkese. İyi günler..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA