Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kediler motor sever

Bir dostum arayıp hafta sonu mahallelerinde yaşanan olayı anlattı. Kediciğin biri, park halindeki bir otomobilin motor bölmesine girmiş. Mahalleli seferber olmasına rağmen kediyi saklandığı yerden çıkartamamış.
İftar vakti yaklaştığı için otomobilin üzerine sürücüyü uyarmak için bir not iliştirip evlere dağılmışlar. Otomobilin sahibi gelmiş, notu görüp itfaiyeyi çağırmış. Genellikle yangınlara geç gelmesiyle eleştirilen itfaiye, tam bir dakika sonra olay yerindeymiş. Deneyimli itfaiye ekibi birkaç dakika içinde yaralı kediciği motordan çıkartıp veterinere yetiştirmiş.
Öncelikle ilk tebriğim, mahalle sakinlerine... İkincisi de hayvansever itfaiye grubuna...
Ve hazır bahsi açılmışken, bir uyarı:
Bu sıcak yaz aylarında sokak hayvanları sığınacak serin gölgelikler arıyor. Hem kaldırımlara küçük dostlarımız için su ve yemek bırakalım, hem de otomobillerimizi çalıştırmadan önce altlarına eğilip bakalım, hatta kaputun üzerine birkaç kez vuralım. (Unutmayın; kediler kış aylarında ise ısınmak için motorları tercih eder)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA