Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

atv'ye tam not

atv'nin maç yayınlarını bu köşede sıkça eleştirdim. Ama bu kez Süper Kupa maç yayını için emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum.
Reji tek kelime ile kusursuzdu. Kameralar, biraz da Kayseri Kadir Has Stadı'nın elverişli yapısından dolayı, son derece doğru yerlere yerleştirilmişti. Işık ve ses ayarları mükemmeldi. Ne efekt sesine boğulduk, ne de maçın atmosferinden uzak kaldık. Yorumcular Levent Tüzemen ile Gürcan Bilgiç'in konuşma aralarına gizlenen tatlı rekabeti, maça biraz daha renk ve heyecan getirdi. Daha önceki bazı yayınlarda olduğu gibi tekrar pozisyonlar, bu kez maçın en kritik anlarını örtmedi. Spiker Ender Bilgin yalın anlatımıyla maçı güzelleştirdi. Bir ara neredeyse tüm Galatasaraylı futbolculara "Drogba" dediyse de, bu gafını tatlı esprilerle özür dilemeye dönüştürmeyi başardı.
Ancak, Futbol Federasyonu'nun seremoni hazırlığı, atv'nin maç yayını kadar başarılı değildi. Maçın bitiminden madalyalar ve kupanın dağıtımına kadar neredeyse yarım saat geçti. Sahada beklemekten sıkılan futbolcular ve teknik kadro, az daha sıkıntıdan okey masası kuracaktı. Peki bunca hazırlık sonrasında ne oldu? Fenerbahçeliler'in madalyaları Galatasaraylılar'a, Galatasaraylılar'ınki Fenerbahçeli futbolculara takıldı. Sanırım soyunma odasına giderken forma değiştirir gibi madalya değiştirmişlerdir.
Neyse, en azından kupayı doğru takıma vermeyi becerdiler!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA