Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

'Güzel'i eksik değil mi?

Geçen hafta Güzel Çirkin dizisi için "Yeni Behzat Ç. mi?" diye sormuştum. Zira bizim Komiser Murat ile yardımcısı Şenol; çok eleştirilen Behzat Ç. ve arkadaşlarına rahmet okutmaya başlamıştı. Vatandaşın emniyetini sağlamakla görevli polislerimiz; fuhuş batağının ortasına saplanıp cinayet işliyor, öldürdükleri adamları, ekip otolarının bagajında sokak sokak dolaştırıyordu.
Komiser Murat ise iyice zıvanadan çıktı. Sözlüsünü ve onun ailesini evlilik için oyalıyor, bu arada iş yerindeki partneri Nazlı ile ilgili erotik rüyalar görüyor. Bir pavyonda çalışan ve hapisteki sevgilisi tarafından bizim komisere emanet edilen kadınla yatıyor. Kadını döven gazino patronunu sopayla haşat ediyor. Rus mafyasının üyelerini "Bavulunuza yarım kilo eroin tıkar, hayatınızı karartırım. Hapisteki arkadaşlarıma da sizinle yakından ilgilenmeleri için talimat veririm. Size etek giydirirler. İçeri ağır Rus mafyası abileri olarak girer, Nataşa olarak çıkarsınız" diye tehdit ediyor. Şenol ise eve kapattığı fahişe Lena'ya rakı masası kurdurup özel striptiz şovu yaptırıyor.
Küfürden geçilmeyen dizi, her hafta biraz daha bip'e boğuluyor v.s... Naz Elmas kardeşimiz alınmasın ama ben bu Güzel Çirkin dizisinde 'güzel' bir şey bulmakta iyice zorlanmaya başladım.

OTOMOBİL 'PATLADI'
Bu arada her şeyden anında pirelenen bizim uyanık(!) polislerimiz; nasıl oluyor da Lena'nın 'kuzenlerim' dediği iki Rus fahişeyi araştırmayıp hemen kızın sözüne inanıveriyorlar? Ve nasıl oluyor da en yakın mesai arkadaşları, kendi sebep oldukları bombalama olayı yüzünden hastanede ölümle pençeleşirken; bırakın ziyaretine gitmeyi, telefonla bile olsa durumunu sormuyorlar? Ve yine nasıl oluyor da, önünde otomobil patlatılan binanın camları sapasağlam kalıyor?

Ve nasıl oluyor da, patlama sahnesinde o ucube grafik animasyonu görüp "Yahu bunu yayınlarsak rezil oluruz. Şunu adam gibi yapalım" diyen bir Allah'ın kulu çıkmıyor?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA