Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kaskla çıksınlar

KANAL D'nin 'kült' sağlık programı Doktorum'un yeni sezon galası için 2 Eylül'de ekran başına geçecekleri büyük bir sürpriz bekliyor. Zira programın sunucuları değişti.
Bu sezon ekrandaki beşinci yılını dolduracak olan program, Zeliha Yetiş ve Dr. Aytuğ Kolankaya ile özdeşleşmişti.
Ancak ikili, bayrağı Ceyda Düvenci ve Damar Cerrahı Prof. Dr. Murat Aksoy'a devretti.
Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Aksoy, kendisini yıllardır hastalarına adamış bir sağlık fedaisi... Halen özel bir hastanede genel cerrahi bölüm başkanı ve yine özel bir üniversitede genel cerrahi profesörü olarak çalışmakta. İlgi alanları; damar ve meme Cerrahisi. Evli ve iki çocuk babası Prof. Murat Aksoy için beden sağlığı kadar ruh sağlığının ve aile huzurunun da önemi büyük... Doktorum'un yeni sunucusu aynı zamanda bir müzik tutkunu.
Aksoy, meslektaşlarıyla kurduğu grubu Kord Vokal'in solistliğini de yapıyor.
Ceyda Düvenci'yi ise uzun uzun tanıtmaya gerek yok. Bir çocuk annesi olan Ceyda Düvenci, sağlıklı yaşamaya ve dengeli beslenmeye olan hassasiyetiyle tanınıyor. Anneliği, kilo verme serüveni, aktif yaşamı ve örnek beslenme alışkanlıklarıyla Ceyda Düvenci'nin Doktorum'da anlatacağı, izleyicisiyle paylaşacağı çok hikayesi olacak...

Gidenlere emekleri için bolca teşekkür edip yeni gelenlere "Yolunuz açık olsun" derken, bu vesile ile küçük bir ricamı da seslendireyim: Prof. Murat Aksoy ile sevgili Ceyda Düvenci, son günlerde sağlık personeline yönelik şiddeti protesto etmek adına ilk programlarına kask takarak çıkabilirler mi acaba?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA