Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Diren Fatih Terim

GALATASARAY ligde üst üste altı puan kaybedip bir de Real Madrid'den altı gol yedi ya; statükocu gamlı baykuşlara gün doğdu.
Neymiş efendim, 'iki kuşu birden tutmaya kalkan, ikisini de elinden kaçırır'mış!
Sanki dünyada hem kulüp, hem milli takımı aynı anda çalıştırmaya kalkan tek antrenör Fatih Terim'miş gibi... Yahu adamın vizyonu, bilgisi, tecrübesi, yeteneği elveriyorsa; neden bunu tek takım için harcasın? Siz bakmayın üst üste gelen talihsiz sonuçlara; Terim'de karpuz tarlasının sığacağı kadar koltuk altı ve yürek var!
Ama kendisi hayatta hiçbir şey olamamış, kulüp başkanlarının eteği altından çıkamamış, hayata at gözlüğü ile bakan, 'Birileri başarısız olsa da onları hayata küstürsem' diye pusuda bekleyen o kadar çok akbaba var ki... Zaten bunlar yüzünden onca bilimadamı, sanatçı, sporcu, bürokrat "Yetti canıma" deyip gurbete gitmedi mi? Şimdi amaç Fatih Terim'i canından bezdirmek.
Geçen sezonun sonlarına doğru Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile Fatih Terim arasındaki 'hayata bakış farkını' hissettiğim gün bu köşede yazmıştım.
Demiştim ki, "Terim bu takımı ligde şampiyon yapar, Avrupa kupalarında başarılı kılar ve sezon sonunda da istifayı basar..." Anlayamadığım bir nedenden ötürü Terim bunu yapmadı. Belki de kariyeri boyunca yaptığı en büyük hataydı.
Terim gibi hoca ancak dört yılda bir gelir. Bu nedenle '4 maçta' harcanmaya çalışılmasını bir türlü hazmedemiyorum.
6-1'lik skorun teknik analizi ise bana göre tek cümle:
Yakaladığını atarsan Real Madrid olursun, kaçırırsan Real Mardin!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA