Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu veliaht kaçmaz!

atv'ye 'Veliaht' geleceğini iki hafta önce bu sütunlarda duyurmuştum. Les Ottomans'ta yapılan tanıtım toplantısındaki havayı görünce iyice emin oldum.
Son yıllarda hafta sonu ekranını rakiplerine bırakan ATV, bu yıl makus talihini kıracak gibi görünüyor.
Şu yarışmacı listesine bakar mısınız? Cengiz Kurtoğlu, Coşkun Sabah, Çelik, Deniz Seki, Emre Altuğ, Hande Yener, Kubat, Kutsi, Musa Eroğlu, Niran Ünsal, Nükhet Duru, Rafet El Roman, Ümit Besen, Yaşar... Bu kadarını bir gazino çatısının altında toplamaya kalksanız, paralarını ödeyemeyip ikinci günde batarsınız!

BÜYÜK HEYECAN
Tanıtımda sanatçıların hepsi de müthiş heyecanlıydı. Sanki yıllarca kendilerine veliaht seçecekleri böyle bir yarışmayı beklemiş gibiydiler.
Öyle ya, bizim magazinci dostların sanatçılara sorduğu üç beylik sorudan biri değil midir "Veliahdınızı seçtiniz mi?"
Seçecekler işte; hem de hepimizin gözlerinin önünde... Beni en çok şaşırtan ise Musa Eroğlu'nun ikna edilmesiydi. Yıllardır sadece sanatı ile anılmayı tercih eden, magazinel oluşumların dışında durmaya özen gösteren Musa Ağabey "Ben de varım" demişse; bu işin ciddiyetinden, özeninden kimse kuşku duyamaz artık.
Bilmeyenler için yarışmanın içeriğiyle ilgili kısa özet:
Ünlü sanatçılar, hit olmuş eserleriyle sahne alacaklar. Şarkının ortasında daha önceden belirledikleri veliahtları sahneye gelecek ve düet yapmaya başlayacaklar.
Diğer ünlüler de jüri olup performansı değerlendirecekler. Hem jürinin, hem de stüdyodaki seyircilerin oylamaları sonucu haftanın birincisi belirlenecek.
Birinci olup finalde yarışmaya hak kazanan ünlü ve veliahdının yerine yarışmaya yeni bir isim dahil olacak. Sekiz haftanın sonunda ise büyük finaller başlayacak.
Hem pop, hem fantezi, hem türkü... Türk müzik tarihine damga vurmuş en beğenilen eserler, onları en iyi seslendirenlerle birlikte bir kez daha karşımızda olacak.
Yarışma bu yönüyle 'yakın tarihin müzik belgeseli' misyonunu da üstlenecek.
Yarışmanın sunucusu Gözde Kansu'yu tanıtımdaki sunuşunda çok başarılı buldum. Sıcak, samimi, cıvıl cıvıl bu genç hanım, sunucu olarak ekranda hep aynı yüzleri görmekten sıkılanlar için eğlenceli bir alternatif olacak gibi. İlk bölüm haftaya cumartesiye... Nefesleri gür, yorumları keskin, gazaları mübarek olsun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA