Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Müge sağolsun!

İZLEYENLER biliyor; Müge Anlı, ATV'deki programında yaklaşık bir yıldır tuhaf bir cinayet olayını araştırıyor, soruşturuyor. Olay bir hayli çetrefilli.
Her gün yeni bir tanık, yeni bir ipucu ve şüpheli ortaya çıkıyor.
Hani neredeyse tüm köy halkı olayın müdahili haline gelmiş durumda. İşin garip tarafı, zanlılardan birinin cezaevinde yatmasına(!) rağmen cinayeti işlemiş olma ihtimali. Tanıkların ifadesine bakarsanız, bu hükümlü kişi neredeyse her gün elini kolunu sallayarak, dışarıda dolaşıyor.

DİZİ FİLM GİBİ
Benim asıl merak ettiğim ise emniyetin bir yıl gibi uzun bir süre devam eden, her gün yeni delillerle ekran başındakileri şaşırtan bir cinayet soruşturmasına müdahale etmiyormuş gibi görünmesi.
Sanırım bizim polisler, Müge'ye haddinden fazla güveniyor. "Nasıl olsa Müge çözer, boşuna zaman harcamayalım.
Elimizdeki diğer olaylara bakalım" demiyorlardır umarım...
En iddialı polisiye dizinin bile üç bölümde nefesinin tükendiği, apar topar yayından kaldırıldığı şu günlerde Müge farkında olmadan bir polisiyeyi tam bir yıl boyunca reytinglerin zirvesine oturtmuş durumda. Ben yayından kaldırılan polisiye dizilerin yönetmenlerinin, senaristlerinin yerinde olsam; mahcup olurdum vallahi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA