Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

'Taş' gibi geyik

Okan Bayülgen, Mesut Yar'a ne kadar teşekkür etse azdır. Geçen hafta CNN Türk'teki Burada Laf Çok programında ağırladığı Atilla Taş herkesi gülmekten kırıp geçirince Mesut, Okan'a program sırasında SMS atıp "Atilla Taş çok fena olmuş, mutlaka programına çıkarmalısın" demiş.
Programın kayıtlarını şaşkınlıkla izleyen Okan da hemen Atilla Taş'ı bu haftaki Makina Kafa'ya davet etmiş. Vallahi çok da iyi etmiş. Çünkü Atilla bu hafta Makina'yı tek başına sırtlayıp götürdü. Her cümlesi, her mimiği kahkaha tufanı estirdi. Makina Kafa, Atilla Taş sayesinde geçen hafta 63'üncü sırada yer aldığı total izleyici grubunda 33'üncülüğe kadar yükseldi ama yine de Tom ve Jerry çizgi filminin üç basamak altında kalmaktan kurtulamadı!
Okan Büyülgen geçen hafta yaşadığı reyting hezimetinden kurtulabilmek için bu hafta çok ter döktü, programa acayip asıldı.
Hatta seyirci başka kanala kaçmasın diye programın girizgah bölümünü adeta 'hızlı gösterimde' geçti.
Belli ki bu sezon Okan'ı rakip kanallardan ziyade, Show TV'nin düşük izlenme ortalaması zorlayacak.
Okan, Atilla Taş'ı bir zamanlar Önder Açıkbaş'a yaptığı gibi 'devamlı konuk' haline getirir mi bilmem ama Atilla'nın artık tek başına talk show programı yapma zamanı gelmiştir. Atilla'yı bu yolda açıktan destekliyorum. Hatta yeni programı için isim önerilerim bile var: Konuşmayan Taş Olsun, Taş'eron, Taş'lama, Tek Taş (Fatih Altaylı'nın Teke Tek'ine rakip), Taştaşteron.... Telif hakkı sana hediyemdir, dilediğin ismi seçebilirsin Atilla kardeşim...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA