Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu ne umursamazlık!

Futbolla ilgili neredeyse hiçbir şeyden memnun kalmamaya başladık. Ligde futbol kalitesinin düşmesi, şike ve yolsuzluk iddiaları, tribün terörü, kulüplerin kendi çocuklarına vefasızlığı, kulüp başkanlarının birbirlerine belden aşağı vurmaları vs... Eee, futbol bu kadar tartışmalı hale gelince ister istemez yayıncı kuruluş da eleştirilerden payını alıyor.
Okurumuz Hikmet Anık da bu toz duman arasında Lig TV'de rastladığı bir maddi hatadan yola çıkarak, yayıncı kuruluşu iğnelemiş:
"Sevgili Yüksel Bey; sizin çok sevdiğim 'Gaf Kürsüsü' köşenize bir katkı da ben yapayım. Geçen haftaki Akhisar- Galatasaray maçının başlangıcında, artık umursamazlığını iyice artıran Lig TV, Galatasaray'ın yedek kadrosu yerine Beşiktaş'ın yedek kadrosunu yayınladı. Ne bir özür, ne düzeltme... 'Yaptım oldu' ile savuşturuldu!
Bir de Allah aşkına şu Melih Gümüşbıçak efsanesi ile ilgilenin ne olur. Hiç mi maç anlatan spiker yetiştiremez cebimizden elini çekmeyen bu Lig TV! Melih Bey artık dudak okumayı çoktan geçti, beyin okuyor inanın. Maç seyretmeyi sevmeseniz bile bir seyredin görev icabı; adam beyin okumayı da solladı artık yürek okuyor, hatta medyum oldu, geleceği okuyor. Bıktık yahu, maçı anlatacak birileri yok mu?"
YAZAR NOTU: Yapılan yayıncılık hatasının düzeltilmemesi gerçekten izleyiciye saygısızlık olarak yorumlanabilir ama okurumuzun Melih Gümüşbıçak ile ilgili yorumuna katılmıyorum. Ben, dozunda kalmak şartıyla maçı renklendiren, dinamik ve mizahi anlatımları, sadece isim telaffuz eden spikerlere her zaman tercih ederim. Sevgili Halit Kıvanç ağabeyimizin kulakları çınlasın. Sahadaki futbolcular ve hakemlerin mimiklerini yorumlayıp onlara ne de güzel dublaj yapardı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA