Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Nasıl 'Derviş' olunur?

GALİP Derviş; hem başarılı uyarlaması, hem de oyuncularının müthiş performanslarıyla ekranda kendine sağlam bir yer edinmeyi başardı.
Diziyi cazip kılan unsurlardan biri de; her hafta ünlü bir oyuncuyu misafir etmesi... Bu haftanın sürpriz ismi ise Yiğit Özşener'di.
Bir sinema filminde Galip Derviş'i canlandıracak aktörü oynayan Yiğit Özşener, gerçekten de takdire değer bir performans ortaya koydu.
Aslında Engin Günaydın'ın oynadığı Galip Derviş eskilerin deyimiyle 'nev-i şahsına münhasır' (kendine özgü) bir karakterdi. Onun mimiklerini, vücut dilini taklit etmek hiç de kolay değildi. Ama belli ki Yiğit Özşener "Nasıl olsa bir bölümlük misafir oyuncuyum; idare edeyim gitsin" dememiş.
Derviş'e, daha doğrusu Engin Günaydın'a çok çalışmış. Hele Yiğit'in arkadan gösterildiği bir sahne vardı ki, herkes gibi ben de onu gerçekten Engin Günaydın sandım.
Yiğit Özşener, İntikam dizisinde Rüzgar'ın ruhuna bürünmekte de hiç zorluk çekmemişti zaten.
Oyunculukta 'Dervişlik' mertebesine erişmek öyle herkese nasip olmuyor. Tebrikler Yiğit Özşener...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA