Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Rafet'ten müthiş kurtarış

HAFTANIN en inanılmaz kurtarışı ne Rüştü'den, ne Muslera'dan geldi...
ATV'deki Veliaht yarışmasında, Deniz Seki'nin kalesine köşeden gol olmak üzere olan topu Rafet El Roman son anda kurtardı.
Deniz Seki'nin veliaht olarak gösterdiği Didem, ilk iki hafta sapır sapır dökülmüştü.
Deniz, üçüncü hafta Rafet'ten kendisine yeni bir veliaht bulması için yardım istedi. Doğru adresteydi çünkü bugüne kadar pek çok genci müzik dünyasına kazandıran Rafet'in 'elinin altında' pek çok yetenekli genç bulunuyordu.
Deniz, "Senin şu Kalbine Sürgün şarkısında düet yaptığın kızı alabilir miyim?" dedi. Rafet de Ezo Genç adlı müthiş yeteneği, Deniz'e adeta hediye etti.
Bu hafta Ezo Genç, pırıl pırıl parladı. Rafet El Roman da bu iyiliğinin karşılığını gördü ve veliahdı Onur Koç ile beraber birinci olup final vizesi aldı. Böylece Rafet hem adını finale yazdırdı, hem de ardında kendi ismini elemelerde yaşatacak bir 'yadigar' bırakmış oldu.
Ancak Ezo'nun yarışma sırasında sahneye ikinci kez gelip Rafet El Roman ile beraber Kalbine Sürgün şarkısını okuması, diğer yarışmacılar adına 'faullü' bir hareketti!
Nükhet Duru ile billur sesli veliahdının katılması ise yarışmaya ayrı bir kalite kazandırırken, Duru'nun söylediği "Biz aslında veliaht filan aramıyoruz. Gençlerin kendilerini göstermelerine vesile oluyoruz" sözü, bugüne kadar yarışmada söylenen en mantıklı ve gerçekçi sözdü.
Üç haftadır sonuncu sıraya demir atan Hande Yener ise kendi deyimiyle 'o koltukta yaşlanacak' gibi...
Benim centilmenlik ödülüm ise bu hafta Cengiz Kurtoğlu'na gitti. Rafet El Roman'ın veliahdı Onur'u oylayana kadar, kendi oğlu Aydın ile beraber en yüksek puanı almıştı.
Kendilerini geçeceklerini bile bile Onur'a 9 puanı vermekten geri durmadı. Bence bu jest, Kurtoğlu ailesine gelecek hafta seyirci nezdinde önemli bir avantaj sağlayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA