Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gerçekçi bir isim

Bu aralar televizyonculukta en zor olan, yeni tartışma programlarına isim bulabilmek. Ekranda o kadar çok sohbet, tartışma ve talk show programı var ki, isimler karaborsaya düştü. Ama bu kulvarda rastladığım en ilginç isimli program şu sıralar Cine5 ekranlarında yayınlanıyor. Adı, Sözümü Kesebilirsin... (Cuma akşamları 20.50'de yayınlanıyor)

KAÇINILMAZ
Her şeyden önce programın ismi 'samimiyet' içeriyor. Malum, ekrandaki tartışma programlarına katılanların en fazla şikayet ettikleri konu, sözlerinin başkaları tarafından kesilmesidir. Dinlemekten çok, konuşmayı önemseyen bir toplum olarak çağdaş münazara kurallarına pek itibar etmeyiz. Bu nedenle bizim tartışma programlarımız; herkesin birbirinin sesi üzerine konuştuğu, kendilerinden başka kimsenin konuşulanları anlamadığı bir 'tatava' şeklinde gelişir. En çok bağıran, sözünün en çok geçtiğini sanır, aldanır. (Alın işte bir tartışma programı ismi de ben buldum: Tatava! Monşerler için 'Bla Bla' ismi de alternatif olabilir)
İşte bu nedenledir ki, layık görülen 'Sözümü Kesebilirsin' ismini son derece gerçekçi buldum. Yani, 'Tecavüz kaçınılmazsa, zevk almaya bak' gibi bir şey...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA