Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yetiş Zahide!

Bir soyadı bir insana bu kadar mı yakışır?
Zahide Yetiş! Gerçekten de hızır gibi, hemşire gibi, iyilik meleği gibi...
Doktorum sırasında onun meziyetlerinden çokça söz ettim. Daha sonra birkaç törende onu sunucu ve konuşmacı olarak izleyince kanaatim iyice kesinleşti. 'Bu kızın sunuculuk yetenekleri daha rasyonel kullanılmalı' diye yazmamın üzerinden bir yıl geçmedi ki, onu ATV'de dört başı mamur bir gündüz kuşağı programının sunucusu olarak gördüm.

SAHİCİLİĞİ DİKKAT ÇEKİYOR
Eee, aklın yolu bir mi dersiniz, görünen köy kılavuz istemez mi; gerisi size kalmış. Zahide'nin en cazip özelliği, 'sahici' olması. İyilik onun damarlarında dolaşıyormuş gibi bir izlenim uyandırıyor insanda. Sanki stüdyo dışında kalan tüm zamanını, yaşlıları caddede karşıdan karşıya geçirmek için kullanıyor sanıyorsunuz. Bu nedenle ATV'nin yeni programına çok yakışmış.
Zahide ile Yetiş Hayata, ortalama bir kadın izleyicinin tüm ihtiyacını tek başına karşılamak gibi zor bir görev üstlenmiş.
Hemen her dakikası güzellikten modaya, yemek tarifinden diyete, ev ekonomisinden hukuki sorunlara kadar 'bilgi' içeriyor. Ama bunu yaparken neşeyi, eğlenceyi de eksik etmiyor. Umarım Zahide hepsine birden Yetiş'ebilir...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA