Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ben hiç eğlenmedim!

Acun Ilıcalı'nın programlarının tutmasının sebeplerinden biri de 'ailece izlenecek' yapımlara imza atıyor olmasıdır. Acun'un izleyicisi, yüzünü kızartacak bir sürprizle karşılaşmayacağından emin olarak ekran karşısına geçer. Acun da buna son derece dikkat eder. Hatta elinde bolca malzeme olmasına rağmen, yarışmalarında dramatik öykülere, ajitasyona izin vermez.
Ama pazar günü ekrana gelen Yetenek Sizsiniz Türkiye programında Acun ilk kez kendi kuralını ihlal etti. Yurt dışından gelen dans grubunun iki üyesi son derece müstehcen figürlerle örülü bir dans yapmaya koyuldular. Onların bulunduğu bölüm, mozaik efektiyle kapatılınca ortaya tuhaf bir görüntü çıktı. Hatta Acun da o bölüm sırasında elleriyle gözlerini kapatma ihtiyacı duydu. Eser ile Acun "Evet" derken, gösteri sırasında butona basıp kırmızı çarpı koyan Hülya Avşar ise izleyiciden takdir gören bu davranışının ardından "Hayır" dedi.
Bütün bunların üzerine "Ben çok eğlendim" diyen Acun'un gösteriyi tekrarlatması ve aynı tuhaf görüntülerin yine mozaikli olarak ekrana servis edilmesi ise hayli yadırgandı.
Şov dünyasında erotik figürlerin yer aldığı gösteriler de var. Ama bu şov; ailece izlenen Yetenek Sizsiniz Türkiye için hem fazla, hem de gereksizdi.
Hepimizin 'boş bulunduğu' ya da 'basiretinin bağlandığı' anlar oluyor. Sanırım bu da Acun'unkiydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA