Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kurtlar yine uyardı

Kurtlar Vadisi'nde ülkenin geleceğiyle ilgili ortaya atılan her iddia, her komplo teorisi tüylerimi diken diken ediyor. Zira pek çoğunun en geç iki ay içinde gerçekleştiğine tanık oluyorum.
Bu hafta da Polat, 'Tapınakçılar' olarak bilinen grubun olası eylemleriyle ilgili İhtiyarlar Meclisi'ni ve ekibini uyardı. İşte Polat Alemdar'ın 'İnşallah gerçekleşmez' diye dua ettiğimiz yeni kehaneti:
"Armageddon Timi ülkemize giriş yaptı. Heyetin bütün üyelerinin bu timi bildiğini sanıyorum. Bu timin girdiği her ülkede kaos ortamları yaratıldığını biliyoruz. Önümüzdeki süreçte ülkemizde büyük ölçekte iç karışıklıklar planlandığından haberdarız. Gerekli önlemlerimizi de almış durumdayız. Ama bu timin şimdi gelmesi, bugüne kadar karşılaşmadığımız derecede ciddi eylem biçimlerinin uygulamaya geçirileceği anlamına geliyor. Sansasyonel suikastlar, iç savaş senaryoları, etnik ve dinsel her türlü çatışmalar yaratma konusunda uzmanlar. Bu durumda çok daha hızlı ve pratik önlemler almak durumundayız..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA