Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Senaryoda deniz bitince...

Allah dizi senaristlerinin gerçekten de yardımcısı olsun. Zira artık deniz bitti! Diziye dönüşecek konu kalmadı.
Kanal D'nin yeni dizisi İnadına Yaşamak'ı izleyince bu düşüncem daha da pekişti. Mafyadan para çalıp öldürüleceklerini anlayınca intihara karar veren çift, 5 yaşındaki çocukları Çınar'ı eski eşlerine emanet ediyorlar.
Kadının eski kocası ile kocanın eski karısı, anasız babasız kalan Çınar'ı himayelerine alıyor. Bu arada himayeci Ali'yi karısının intiharından sorumlu tutan Emir de hayatını Ali'ye dünyayı dar etmeye adıyor. Parası çalınan mafya babası Kıbrıslı, Emir, aşkına karşılık bulamayan mafya babasının kızı ve o kıza yazan yeğen; cümbür cemaat Ali'nin peşine düşüyor...
Hiç abartmıyorum; ben hayatımda bu kadar 'zorlama' bir öykü görmedim. Yine de bu dizi tutacak gibi. Tabii bu arada ATV'nin diziye yaptığı 'jesti' de görmezden gelemeyiz. Gala gecesinde Kurtlar Vadisi: Pusu yeni bölümüyle değil de kolajıyla ekrana gelince, İnadına Yaşamak'ın ilk bölümünde benzer hedef kitlesiyle buluşmasına olanak tanıdı.
Oyunculuklara gelince... Sanem Çelik'in apayrı bir aurası var. Murat Ünalmış, genç kızları ekrana kilitleyecek görüntüde, Oktay Kaynarca yıllar sonra dişine göre bir rol bulmuş gibi... Ama beni en çok şaşırtan, Levent Ülgen oldu. 'Hallederiz Kadir'den sonra 'Kıbrıslı' karakteri ile hepimizi ters köşeye yatırdı.
NOT: Haber bültenlerinde izledim. Erzurum'un köyünde solunum cihazına bağlı yaşayan hasta adam, elektrikler, arıza nedeniyle iki saat kesilince ölmüş. Konu arayan dizi senaristlerine saygılarımla...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA