Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gurbet o kadar acı ki...

AVRUPA kanallarında gurbetçi vatandaşlarımıza reva görülen 'reklam işkencesini' bu sütunda en az dört-beş kez kaleme aldım ama ne yazık ki değişen pek az şey var. Olsun, ben yine de konuyu gündemde tutmaya devam edeceğim. İşte Bulgaristan'da yaşayan okurumuz Ömer Aksal'ın feryadı:
"Merhaba Yüksel Aytuğ Bey. Ben yurt dışında okuyan bir üniversite öğrencisiyim ve yazılarınızı severek takip etmekteyim.
Kablolu televizyonumda sadece dört tane Türk kanalı bulunuyor. Bunlar; Avrupa TRT Türk, Euro D ile Show TV ve ATV'nin Avrupa kanalları.
Gelin görün ki, bu kanallarda bir şey izlemek için insanda peygamber sabrı olması lazım. Bir gün açın Kanal D Avrupa'yı ve bir dizi izlemeyi deneyin. Ne kadar sabredebileceğinizi çok merak ediyorum. Her beş dakikada bir, 20 saniyelik ya da iki dakikalık reklamlar izliyoruz. Dizi mi seyrediyoruz yoksa reklam mı bilmiyorum. Çoğu zaman dizileri sinirden izlemeyip yarıda keserek ertesi gün internete düşmesini bekliyoruz. Artık günü gününe bir şey izlenmiyor.
Türk öğrenciler olarak bıktık bu sorundan. Sizlerin bu konuda yazacağınız köşe yazıları bu derdin duyulmasına yardım eder. Bulgaristan'dan sevgilerle..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA